torsdag 17 januari 2008

Kändisar vi såg

När man åker iväg till jordens ände(typ) tror man att man ska få vara ensam. Inga andra svenskar på samma hotell. Så fel vi hade. Det kryllade av svenskar var v i än gick. Både i Krabi och på Koh Lanta. Det fanns Aftonbladet i varenda supermarket, svensk mat på restaurangerna, svenska dykcenter, svenska restauranger, och en massa svenskar överallt! Inte vad man vill ha kanske. Men vi stötte på tre svenska kändisar oxå!



Kändis nr 1: När vi är ute på Tup Island som är en stor sandbank där man ligger och solar över dan hör vi hennes kända stämma bakom oss. Där står hon i baddräkt och lätt solbränd och pratar med sina vänner. " Ja, det är så skönt att slippa TV ett tag...."





Kändis nr 2: Ingvar Oldsberg! Jag såg dock honom inte utan det var Niklas som gjorde det när han tog en promenad på stranden på Koh Lanta.












Kändis nr 3: Om ni har kollat på Bonde söker fru känner ni igen Susanne.
På samma hotell som oss på Koh lanta bodde denna tjej med sin nyfunna kärlek. En kväll hamnde vi på samma restaurang och då tjuvlyssnade vi in dom när dom bråkade. Han var rätt hård mot henne stackarn.
Idag ska jag iväg till skolan. Har lite aktiviteter där mellan 10-15. Ska sitta med på folks opponeringar av c-uppsatsen. Av någon anledning måste man sitta med på 3 opponeringar, utöver ens egen. Que?
Sen på eftermiddan är det dagishämtning av Alexander. Men framförallt ska Niklas på intervju idag kl 10! Håll tummarna för honom!

Inga kommentarer: