måndag 10 mars 2008

bordet kom men...

Dagen som började så bra slutade i katastrof. Eller katastrof...den slutade inte så bra. Leveransen med matbord och stolar kom idag. Jag var ute och hämtade dpm från lastbilen tidigare på dan. Två stora paket var det!Perfekt!
Niklas kom hem vid 16 och ivrigt slet vi upp paketet. Vad upptäcker vi? Att det endast är matbordet som ligger i båda paketen. Vi kollar nervöst på följesedeln och där står det matbord och stolar. Ringer surt till fraktbolaget men de meddelar att vi måste ringa butiken för inga stolar har kommit till dom. Konstigt eftersom det står stolar på följesedeln.
Ringer iaf upp butiken och de är lika förvånade eftersom beställningen på stolarna står som avslutad i deras dator. De ska iaf kontakta deras lager(som självklart hade stängt för dagen) så vi får se vad som händer imorrn. Irriterande!Alltid är det något som krånglar! Förhoppningsvis står våra stolar glömda på lagret så det bara är att köra hem det till oss. Men kan vi ha sån tur? Scenariot är att stolarna är helt slut i hela landet och inga nya ska tillverkas. Vi får välja nya stolar men då finns inga som passar vårt bord...eller vad tror ni?

Inga kommentarer: