onsdag 13 februari 2008

Gissa kändisarna

Då var jag sminkad och färdigklädd för att åka till jobbet. Bussen går om 25 min. Apropå jobbet, vi har en del kändisar som handlar hos oss. Utan att nämna några namn kan jag beskriva vilka det är. Så kan ni ju gissa er fram till rätt person:
  1. Han syns både på tv, nätet och tidningar där han ger betyg på nysläppta filmer. Som kund är han en kupongklippare, köper allt som är på kampanj, han gillar godis och glass.
  2. Hon gjord e skandal i höstas när hon "attackerade" en mkt känd ledare i detta land. Blev nog polisanmäld för detta? Hon syns på tv i olika sammanhang.
  3. En mycket folkkär artist som har funnits i många år. Hon finns i samma liga som Lill-Babs. Hon har en tendens att tappa kjolen ibland! Hon kommer in med sitt barnbarn ibland, antagligen sitter hon barnvakt för hon bor inte i området. Henne gillar jag som kund! Alltid glad och trevlig. Klagar aldrig!
  4. Hans kreationer syns nu i tv på fredagar. Innan detta program var han nog inte känd. Han syr klänningar till dansanta kändisar nu för tiden! Han gör inte mycket väsen av sig när han handlar. Vill aldrig ha kvittot, haha!

Detta är några av våra kändisar. Kan ni gissa på någon?!

Inga kommentarer: